Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Grote Concurrenten Van Remco Evenepoel Melden Zich Om Toe Te Slaan Op Verschillende Wk Dagen

Grote concurrenten van Remco Evenepoel melden zich om toe te slaan op verschillende WK-dagen

Pogačar en Van Aert lijken voorlopig de grootste uitdagers te worden voor de Belgische ster.

Remco Evenepoel zal op het WK wielrennen in eigen land op alle fronten stevige tegenstand krijgen. Niet alleen lijkt Tadej Pogačar er alles aan te doen om zijn wereldtitel te verdedigen, ook Wout Van Aert meldde zich de afgelopen weken met een ijzersterke vorm. De Nederlander Mathieu van der Poel is er in Wollongong niet bij.

Pogačar en Evenepoel lijken de absolute topfavorieten

Pogačar toonde zich de afgelopen maanden oppermachtig in de grote rondes. De Sloveen won de Tour de France en de Ronde van Lombardije en werd bovendien tweede in de Vuelta a España. Evenepoel van zijn kant staat eveneens in bloedvorm. Hij won Luik-Bastenaken-Luik, de Clasica San Sebastian en de Vuelta a España. Beide renners lijken dan ook de absolute topfavorieten te zijn voor de wereldtitel.

Van Aert mikt op dubbelslag

Wout Van Aert is een outsider voor de wereldtitel, maar zeker niet kansloos. De Belg is een uitstekend tijdrijder en heeft bovendien een sterke sprint in de benen. Hij lijkt vooral uit te kijken naar de tijdrit, maar ook op de weg kan hij meedoen voor de medailles. Van Aert mikt in Wollongong op een dubbelslag, want ook in de gemengde ploegentijdrit is hij een van de favorieten.


Comments